gtag('config', 'UA-137024368-1');

Veel mensen kennen het wel, het is 1 januari en dan beginnen je “goede voornemens”. Voor sommige mensen is dit dat ze gezonder gaan doen of meer gaan sporten om zo af te vallen. Toch houden mensen dit meestal nooit langer dan 1-3 weken vol, terwijl mensen wel willen afvallen. Wat zijn dan de beste manieren om af te vallen? En hoe hou je het langer vol? Kun je makkelijker afvallen met shakes?

Als je wilt afvallen met shakes is het belangrijk om eerst de oorzaak te vinden hoe het zo is gekomen dat je een bepaald postuur hebt gekregen. Komt het omdat je nooit sport? Komt het door je ongezonde eetpatroon? Dit is belangrijk om te weten, zodat je weet wat je kunt aanpassen. Gezonder eten en gezonder drinken helpt (zoals shakes drinken). Het is voor de meeste mensen niet vol te houden om van amper sporten en veel ongezond eten ineens naar veel sporten en veel gezond eten te gaan. Het ligt ook aan je motivatie, vraag jezelf het volgende dan ook voortijd af: hoe graag wil je je doel bereiken?

Afvallen met shakes

Stel je wil je doel heel graag bereiken, heb je het dan ook voorover om je levensstijl aan te passen? Voor mensen is het lastig om na een lange zware werkdag of schooldag om nog naar de sportschool te gaan, of een rondje hard te lopen. Dit komt omdat de motivatie van die mensen lager is, deze mensen kunnen het best ’s ochtends voordat hun dag begint een uurtje te gaan sporten. Op deze manier voel je je de rest van de dag fitter en heb je het gevoel dat je goed bezig bent. Het is ook belangrijk dat je op vaste tijden en dagen gaat proberen te sporten, zodat er een routine ontstaat en het steeds meer vanzelfsprekend wordt dat je gaat sporten.

Voor de voeding is een goede aanpassing om water te gaan drinken in plaats van bier, frisdrank of sappen. Je zou in de ochtend in plaats van brood twee of drie crackers kunnen eten of een bakje yoghurt met of zonder muesli. Hierdoor krijg je een stuk minder calorieën binnen en krijg je toch een goed ontbijt binnen! De tussendoortjes als koekjes, snoepjes of andere ongezonde lekkernijen kun je beter niet tot zo min mogelijk nog eten. Een goede tip is om geen boodschappen te doen op een lege maag, maar vooraf wat te eten. Hierdoor ga je minder snel lekkernijen kopen die ongezond zijn. In het begin zou dit wennen zijn en zou je moeten doorzetten, maar na enige tijd raak je eraan gewend en ga je je fitter voelen! Gezonder eten? Gezonder drinken? Kijk hoeveel calorieën je mag nemen!

Resultaten d.m.v. afvallen met shakes

Er is een YouTuber geweest die in een bepaalde tijd wou gaan afvallen met shakes. Het is een goede motiverende video over dat echt veel mogelijk is als je er echt voor gaat!

Zo staan er op YouTube meerdere video’s over mensen die in bepaalde tijd een fitter lichaam krijgen of gaan afvallen met shakes, zulke video’s kunnen je alleen maar extra motiveren om er ook vol voor te gaan!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *