gtag('config', 'UA-137024368-1');

We kennen het wel, zit je lekker filmpjes te kijken online op YouTube en kom je ineens een erg gespierde man tegen of een erg slanke vrouw. Hierdoor ga je aan jezelf twijfelen.


Instagram

Op Instagram zie je allerlei mannen / vrouwen of zelfs al kinderen die hun lichaam showen aan de wereld online. Op eerste gezicht lijkt dit onschuldig, maar toch door zulke berichten gaan mensen aan zichzelf twijfelen en worden onzeker.

Instagram is één van de grootste online platformen om je foto’s mee te delen met de wereld. Veel kinderen zitten hier ook op, vooral voor kinderen (specifiek meiden) worden hier sneller onzeker van. Vrouwen met het perfecte lichaam zien zij op hun telefoon verschijnen, terwijl zij er niet zo uit zien.


YouTube

Op YouTube is het net zo. Denk bijvoorbeeld aan de vlogger Enzo Knol. Vroeger had hij een vriendin genaamd Dee, zij was een voorbeeld voor vele jongere meiden en wouden ent zo worden als haar. Alleen niet iedereen kan zo’n lichaam krijgen en zo’n vriendje als Enzo Knol.

(springende vrouw)

(springende vrouw)


Onzekerheid wel of niet goed?

Voor sommige mensen is onzekerheid juist iets waardoor ze gemotiveerde raken en zo meer gaan trainen en beter op hun voeding gaan letten. Toch is het voor sommige zo dat onzekerheid een reden is om hele dag in je bed te blijven liggen om te gaan Netflixen. Wil jij soms geholpen worden met oefeningen of voeding? Neem dan gerust door HIER te klikken contact met mij op!

Zelf vind ik dat je foto’s niet zo moet fotoshoppen dat het lijkt alsof je een perfect lichaam hebt. Natuurlijk is het zo dat sommige een beter en mooier lichaam hebben dan andere, maar daardoor hoef je je nog niet onzeker te voelen! Een tip die ik kan mee geven om je beter in je fel te laten voelen wat voor vele mensen werkt is om gewoon lekker te gaan sporten. Probeer maar eens 2 à 3 keer in de week om in beweging te komen. Ik kan je dan verzekeren dat jij je binnen een paar weken echt beter en fitter gaat voelen!

(stretchende vrouw)

(stretchende vrouw)

Door op DEZE LINK  te drukken word je door verwezen naar een website waar ze dit onderwerp verder gaan behandelen. Het gaat erover hoe jij je mentaal beter gaat voelen door meer te gaan sporten! Iedereen hoort zich namelijk mentaal goed te voelen. Ik hoop dat je hier wat een hebt!